onsdag 29 april 2009

Första helgen på landetgryta.

Det här slet jag åt mig i affären *
700 gr tunnskuret fläskkött.
i burk Mango Chutney ( hot)
Det här fanns redan på landet :
1 gul lök
2 klyftor vitlök
lantbuljong
Persiallade.
Salt och peppar
1 dl laktosgrädde
Smör/olja att steka i
Så här gjorde jag :

1. hacka löken fint.
2.riv vitlöken.
3. Strimla köttet.
4. Bryn försiktigt löken
5.Lägg i köttet och fräs det .
6.Ös ner vitlöken .
7. Krydda med salt, peppar , 2 tsk persillade,
8.Häll på grädden.
9.Smula ner buljongen.
10.Vräk ner chutneyn.
11. Värm till allt blir varmt och trevligt.

Vi åt basmatiris till .

* Jag var så hungrig att jag nästan såg syner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar